Tysk flagga
English
Swedish

Halmstad Tönnersjö Golfbana

Datum: Tisdag 19 feb 2019 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Halmstad-Tönnersjö Golfbana är belägen ca en mil sydost om Halmstad C i en mycket naturskön trakt. 18-hålsbanan anses av såväl låg- som höghandicappare vara en spännande utmaning med mycket hög standard på greenerna.

Banan har karaktären av en skogs-och parkbana. Till anläggningen hör även en Play & Pay-bana som är lite utöver det vanliga. Här får man möjlighet att prova många olika slag. Tönnersjö Golfbana har villavagnar till uthyrning, som ligger alldeles intill Play & Pay-banan. I det nybyggda klubbhuset finns 6 dubbelrum och 3 enkelrum att hyra.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Camping

Nordic Camping Hagön/Camping

Avstånd: 10,7 km
Välkommen till en lugn, fyrstjärnig familjecamping. Nordic Camping Hagön ligger intill det salta och friska västerhavet vilket bjuder in med sin mjuka och solvarma sand. Campingen har över 500 tomter, de flesta med el.
Hotell & Pensionat

Good Morning Halmstad

Avstånd: 10,9 km
Välkommen till Halmstads vänligaste och trevligaste hotell!
Stugor

Nordic Camping Hagön/Stugor

Avstånd: 10,7 km
Välkommen till Nordic Camping Hagön, en lugn, fyrstjärnig familjecamping. Nordic Camping Hagön ligger intill det salta och friska västerhavet vilket bjuder in med sin mjuka och solvarma sand. Campingen har 20 stugor samtliga fullutrustade.