Tysk flagga
English
Swedish


Gräppås Golfklubb

Adress: Gräppås Golfbaneväg 60, 439 91 Onsala Datum: Måndag 10 maj 2010 - tisdag 4 sep 2018 Visa karta

Adress: Gräppås Golfbaneväg 60, 439 91 Onsala

27 hål mitt på Onsalahalvön. Här kan du välja att spela på en 18-hålsbana och/eller en slopad 9-hålsbana.

18-hålsbanan är belägen i naturskön miljö. Vacker skog och inslag av ek ger en fin inramning åt banan som har en spännande och omväxlande topografi. På den attraktiva slopade 9-hålsbana spelar du på cirka en timme. Ingen förbokning krävs, bollränna används. För gäster som vill prova på att spela golf tillåts Pay&Play på denna bana.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Hotell & Pensionat

Gottskär Hotell

Avstånd: 5,1 km
På den natursköna och lummiga Onsalahalvön utanför Kungsbacka i Halland, fyra mil söder om Göteborg, hittar du Gottskär Hotell. 400 m från hamnen ligger vårt hotell med hotellrum, vandrarhemsrum, restaurang och konferenslokaler.
Bed & Breakfast

Löftadalens B&B

Avstånd: 13,4 km
Löftadalens B&B, som till vardags är en folkhögskola, ligger i sommarorten Åsa på en klippa med utsikt över havet mitt emellan Kungsbacka och Varberg. Frukost, sänglinne och handdukar ingår.
Hotell & Pensionat

Best Western Hotell Halland

Avstånd: 8,6 km
Hotell Halland ligger mitt i Kungsbacka men är också ett av Göteborgs "närmaste" hotell. Mitt emot entrén ligger pendeltågsstationen, tåget går med täta avgångar. Du tar dig till Göteborg centrum (Svenska Mässan, Liseberg, Centralen) på 20-25 minuter.