Tysk flagga
English
Swedish


Rydö GK

Adress: Idrottsvägen 1, 31442 Rydöbruk Datum: Måndag 10 maj 2010 - tisdag 4 sep 2018 Visa karta

Adress: Idrottsvägen 1, 31442 Rydöbruk

Rydö GK är en trevlig par 71 bana i natursköna omgivningar i Halland vid Rydöbruk. Banan är en pärla i Nissans dalgång, öppen och trevligt kuperad och erbjuder en både spännande golfrond och en vacker naturupplevelse. Här finns restaurang och övningsområde.

Rydö GK har tagit fasta på golfens möjlighet till trivsam gemenskap och skapat en klubb som sätter kompis- och familjegemenskapen i centrum. Målet är att alla skall trivas, såväl på den utmärkta 18-hålsbana som i klubblokalerna.

Förutom en utmanande bana har klubben bra träningsmöjligheter med drivingrange, pitchområde, och chip och putt greener. Banan är känd för att tåla mycket regn, banan har aldrig varit stängd för regn. Golfbil finns att hyra. Endast softspikes är tillåtet. Hundar får ej vistas på banan.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris

Om denna aktivitet

Stugor

Wismens Natur & Fiske

Avstånd: 15 km
Wismens Natur & Fiske ligger centralt i Hallands skogsbygd. Gården Wismhult har funnits här sedan 1600-talet och nuvarande ägare är den tionde generationen på gården. Ni bor komfortabelt i en genuin lantmiljö på gångavstånd från den rofyllda sjön Wismen. Wismen har rika bestånd av gädda, abborre och braxen.
Bed & Breakfast

Sandbolet

Avstånd: 25,1 km
Gården Sandbolet ligger i Asige och är från 1800-talet. Sandbolet är belägen, idylliskt i gammal kulturbygd, med vacker utsikt över bygden.
Stugor

Ätrans Turist

Avstånd: 21,5 km
Här inkvarterar vi allt från den köpsugne konsumenten på väg till Ullared, till den store direktören på konferens. Husen är fräscha och här sover 6 personer gott. Det finns allt du behöver för självhushåll.