Tysk flagga
English
Swedish


Kungsbaka Golfklubb Gamla banan

Adress: Hamravägen 15, 429 44 Särö Datum: Lördag 1 jan 2011 - tisdag 4 sep 2018 Visa karta

Adress: Hamravägen 15, 429 44 Särö

En runda på Kungsbacka Golfklubbs Gamla Bana, i folkmun säger man bara ”Hamra”, är mer varierande än någon annan runda du tidigare spelad.
Här får du spela i park-, skogs- och havsmiljö och det kanske är den stora variationen på banan som skapat elitspelare som Sophie Gustafson, Fredrik Jacobson och Johan Edfors, alla medlemmar på Kungsbacka Golfklubb.

Banan upplevs av de flesta som lättspelad eftersom man sällan slår bort en boll här, men scoren visar oftast att utmaningen räckt till – oavsett handicap.
Kungsbacka har också en 9-håls bana, par 36, som i huvudsak är en skogs- och bergsbana samt en korthålsbana, par 27, med trixiga greener och vackra, men ack så luriga dammar.

Välkommen till Kungsbacka Golfklubb och en komplett spelupplevelse!

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris

Om denna aktivitet

Hotell & Pensionat

Gottskär Hotell

Avstånd: 11,4 km
På den natursköna och lummiga Onsalahalvön utanför Kungsbacka i Halland, fyra mil söder om Göteborg, hittar du Gottskär Hotell. 400 m från hamnen ligger vårt hotell med hotellrum, vandrarhemsrum, restaurang och konferenslokaler.
Hotell & Pensionat

Tjolöholms Slott / Grindstugan och Gemaket

Avstånd: 12,4 km
Bo romantiskt i Gemaket i Storstugan eller i Grindstugan på Tjolöholms Slott! Tjolöholms Slott erbjuder boende i kulturhistorisk miljö och unika hus från förra sekelskiftet.
Hotell & Pensionat

Best Western Hotell Halland

Avstånd: 5,5 km
Hotell Halland ligger mitt i Kungsbacka men är också ett av Göteborgs "närmaste" hotell. Mitt emot entrén ligger pendeltågsstationen, tåget går med täta avgångar. Du tar dig till Göteborg centrum (Svenska Mässan, Liseberg, Centralen) på 20-25 minuter.