Tysk flagga
English
Swedish

Hotell Golfarenan

Område: Halmstad & Tylösand

Hotell & Pensionat | Checka in på vårt hotell eller boka en stuga med närkontakt till både golf och hav. Du behöver inte vara golfare för att checka in på personliga Hotell Golfarenan. Det trevliga lilla hotellet hyser in gäster precis som vilket hotell som helst.

Checka in på vårt hotell eller boka en stuga med närkontakt till både golf och hav.

För dig som vill hålla dig aktiv under vistelsen finns flera alternativ. Hotellgäster hos oss har självklart tillgång till det moderna gymmet med havsutsikt. Vill du prova golf finns det flera olika alternativ. Antingen spelar du vår nya niohålsbana, vår äventyrsgolf, eller så tränar du på några av våra unika övningsområden. Har du inga egna klubbor, så får du givetvis låna av oss.

Flera av våra rum har storslagen utsikt över Kattegatt och egen toalett med dusch. Alla rum är fräscha och inbjudande med väl tilltagna sängar och med materialval av hög kvalitet. För de minsta resenärerna kan vi locka med vår spännande lekplats som ligger precis utanför hotellbyggnaden. Förutom en fantastisk omgivning kan du enkelt insupa den familjära atmosfären där du välkomnas av omhändertagande personal.

Välkomna!

Jämför "Hotell Golfarenan" med liknande boenden

Nordic Camping Tylösand/Camping

Om du vill bo nära Tylösands strand och fortsatt ha nära till charmiga Halmstads utbud på bekvämligheter, kommers och äventyrsland - då är Nordic Camping Tylösand ett hett tips! Här finns ca 150 campingtomter.

Hotel Tylösand

Beläget precis vid havet hittar du Hotel Tylösand. Ett hotell för nöjen, konferenser och spa, allt på ett ställe. 230 rum, 32 konferensanläggningar, 4 restauranger, mängder med barer, en av Sveriges bästa spaanläggningar och Sveriges största konstgalleri.

Ringenäs Golfhotell

Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! Hos Ringenäs Golfhotell slipper ni att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har ni endast 40 meter till putting green och första tee!

I närheten av


Kundservice

Halmstad Tourist Center
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Halmstad Tourist Center
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning