Tysk flagga
English
Swedish


Wapnö Gårdshotell

Adress: Wapnö Gård 215, 305 91 Halmstad
(visa karta)
Område: Halmstad & Tylösand

Hotell & Pensionat | Bo i ett av de fräscha rummen på Wapnös gamla ombyggda stall som är ombyggt till ett gårdshotell.
Ät frukost i Wapnö restaurang i slottet bestående av Wapnös egen mjölk, fil, yoghurt, färskost och eget bröd, bakat på Wapnöprodukter.

En gammal gårdsbyggnad byggs om till 21 nya fräscha rum för konferens- och privatgäster vid bröllop, fest eller när du önskar en upplevelse utöver det vanliga! Att bo på gården och äta frukost i Wapnö restaurang i slottet bestående av Wapnös egen mjölk, fil, yoghurt, färskost och eget bröd, bakat på Wapnöprodukter, ger en unik prägel på hela vistelsen.

MJÖLKVÄRME
Det mest spektakulära är uppvärmningen av rummen. Vi på Wapnö vill så långt det någonsin är möjligt både vara självförsörjande och fungera som förebilder inom miljö- och återvinningsarbete. Som ett steg i den riktningen kommer ett system med återvunnen överskottsvärme från mjölkningen och mejeriet att användas som energikälla till bland annat alla våra nya rum.

Incheckning kl. 15.00
Utcheckning kl. 12.00

OBS!!
KAN EJ BOKAS SAMMA DAG SOM ANKOMSTDAGEN!!

Jämför "Wapnö Gårdshotell" med liknande boenden

Ringenäs Golfhotell

Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! Hos Ringenäs Golfhotell slipper ni att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har ni endast 40 meter till putting green och första tee!

Clarion Collection Hotel Norre Park

Hotellet med rum för dig På Clarion Collection Hotel Norre Park möts du av familjär och gemytlig atmosfär som följer dig ända upp på rummet! Här finns allt från det lilla enkelrummet till hotellägenheten på 75 kvadratmeter, det är bara att välja. Vi bjuder på mycket Förutom god service bjuder vi dig på härlig frukostbuffet, välsmakande eftermiddagskaffe med kaka samt sist men inte minst kvällsbuffet varje kväll mellan kl 18 och 21. Hos oss är du i centrum Inrymt i ett vackert sekelskifteshus i centrum av Halmstad finner du Clarion Collection Hotel Norre Park. Hotellet ligger i den grönskande delen av Halmstads centrum med vackra Norre Katts Park mittemot. Varmt välkommen.

First Hotel Mårtensson

First Hotel Mårtenson ligger i hjärtat av Halmstad. Vår gamla byggnad från 1858 erbjuder rum av flera olika sorter och storlekar för att passa den varierande skara av gäster som passerar hotellet under året. Hotellet har konferensavdelning där största lokalen tar 150 personer samt ett galleri på andra våningen där den stora frukostbuffén dukas upp varje dag. Under hotellets tak finns även puben "The Fox and the Anchor" med en varierad meny, populär nattklubb, välbesökt "After Work" samt Halmstads största sortiment av öl & whisky. Varmt välkomna till First Hotel Mårtenson!

Karta


Kundservice

Halmstad Tourist Center
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Halmstad Tourist Center
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning