Tysk flagga
English
Swedish


Moarnas stugor, SVIF Varberg

Adress: Moarna, 432 76 Tvååker
(visa karta)
Område:

Stugor | Hemtrevligt och mysigt i rogivande miljö, 1 mil söder om Varberg, nära bad, golf, shopping, skog och kontinenten (2,5 timme till Köpenhamn). I våra trevliga stugor finns en skön twinsäng, bäddsoffa, dusch och toalett. De större stugorna har eget litet kök och en TV.

När Hemvärnet inte längre behövde sin anläggning för övningar och andra militära aktiviteter,1998, slog vi i familjen Andersson till och köpte byggnaden för 1 krona. Några hektiska månader senare var Vandrarhem Moarna redo att ta emot sina första gäster (8 norrmän). Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda ett rent och fräscht boende i en hemtrevlig och rogivande miljö.

Det finns mycket här på Västkusten och i Halland som vi vill att du ska upptäcka och avnjuta med oss som utgångspunkt!

Vi kan också rekommendera oss själva som värdar för mindre (max 35 personer) konferenser eller andra gruppaktiviteter. Mycket eller lite service det väljer ni själva. Varje förfrågan tas emot och läggs upp efter era mål och önskningar.

VÄLKOMMEN!


Receptionen är öppen 17.00 - 21.00, 25 juni till 10 augusti. Övriga året enligt överenskommelse.

Jämför "Moarnas stugor, SVIF Varberg" med liknande boenden

Bed & Breakfast Moarna, SVIF Varberg

Moarna B&B är hemtrevligt och mysigt i rogivande miljö, 1 mil söder om Varberg, nära bad, golf, shopping, skog och kontinenten, det tar bara 2,5 timme till Köpenhamn. Här finns rum i 50-talsanda, billiga Ministugor och stora stugor med egen dusch och toalett. Välkomna!

Rödlix SVIF Vandrarhem

Bo i en lugn och lantlig miljö, med cykelavstånd till utmärkta bad, shopping, golf m.m. Då är Rödlix Vandrarhem & Camping ett boende för er. Anläggningen ligger 9 km söder om Varberg nära kusten utmed gamla E 6:an och är ett modernt boende på en ombyggd gård, med mycket sparat av den lantliga miljön. Observera att hundar ENDAST är tillåtna i campingstugorna, inte i vandrarhemmet.

apelviken.se/Camping

apelviken.se är en semesteranläggning 2 km söder om Varberg. En campingplats med ca 500 tomter och den service du behöver för att ditt besök ska bli perfekt. Dessutom alldeles vid en fantastisk strand och med promenadavstånd till Varberg centrum.

Karta


Kundservice

Halmstad Tourist Center
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Halmstad Tourist Center
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning