Tysk flagga
English
Swedish


Tjolöholms Slott / Grindstugan och Gemaket

Adress: 439 74 Fjärås (visa karta)
Område:

Hotell & Pensionat | Bo romantiskt i Gemaket i Storstugan eller i Grindstugan på Tjolöholms Slott! Tjolöholms Slott erbjuder boende i kulturhistorisk miljö och unika hus från förra sekelskiftet.

Här finns möjlighet att fira en romantisk weekend. l byn, som tillkom 1901, byggdes ett folkets hus, Storstugan, där godsets arbetare kunde samlas. Diakonissans bostad är numera ombyggt till ett Gemak, för brudpar eller andra att övernatta i. Grindstugan är restaurerad och kan ta emot gäster, som för en natt eller mer vill bo i ett unikt hus från förra sekelskiftet.

Gemaket ligger på Storstugans ovanvåning och består av ett sovrum och ett stort badrum. I badrummet finns ett stort träbadkar, där man kan njuta av ett härligt bad i skenet av levande ljus. Romantiskt arrangemang med champagne, frukt, choklad, morgonrockar, blommor samt frukost.

Grindstugan ligger i skogsbrynet, nära havet och med utsikt över vatten och strandängar. Huset är byggt i korsvirke och har vasstak, och påminner mest om en stuga i någon av bröderna Grimms sagor. I nedervåningen finns det ett litet kök och vardagsrum med öppen spis, på ovanvåningen finns sovrum och exklusivt badrum med badkar.

Kontakta Tjolöholms Slott på tel 0300-40 46 00 eller info@tjoloholm.se före ankomst för information om nycklar m.m.

Jämför "Tjolöholms Slott / Grindstugan och Gemaket" med liknande boenden

Gottskär Hotell

På den natursköna och lummiga Onsalahalvön utanför Kungsbacka i Halland, fyra mil söder om Göteborg, hittar du Gottskär Hotell. 400 m från hamnen ligger vårt hotell med hotellrum, vandrarhemsrum, restaurang och konferenslokaler.

Löftadalens B&B

Löftadalens B&B, som till vardags är en folkhögskola, ligger i sommarorten Åsa på en klippa med utsikt över havet mitt emellan Kungsbacka och Varberg. Frukost, sänglinne och handdukar ingår.

Åsa/Kuggaviksgården, STF Vandrarhem

IOGT-NTO:s anläggning Kuggaviksgården, Åsa vandrarhem STF, ligger i Åsa, 18 km söder om Kungsbacka, ca 5 mil från Göteborg och ca 3 mil från Varberg. Anläggningen ligger vid en barnvänlig badstrand. En del av anläggningen är den gamla barnkolonin Solvik.

Karta


Kundservice

Halmstads Turistbyrå
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Halmstads Turistbyrå
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning