Tysk flagga
English
Swedish


Finas Torpgård

Adress: Gamla Gällingevägen 99, 43975 Fjärås (visa karta)
Område:

Bed & Breakfast | Välkommen till Finas Torpgård Bed & Breakfast!
Här bor du skönt och fridfullt i kulturmiljö med örtagård och badsjö. Hund och katt är välkomna. 50 kr per husdjur betalas på plats.

Välkomna!

Att bo på Finas Torpgård ska vara lite som att komma hem. Det vill säga hemtrevligt med bäddade sängar och tillgång till tv och böcker att läsa. Frukosten ordnar den boende själv utifrån välfyllt kylskåp. Här finns alltid fil, mjölk, flingor ägg, kaviar, juice, marmelad, ost, rökt skinka, grönsaker med mera. Kaffe och te förstås. Det finns möjlighet att själv tillaga enklare måltider (kyl, frys, mikro, spis med två plattor och ugn). På gården kan ni låna roddbåt, bada i sjön som ligger 100 meter från huset, låna grill och duka upp till långbord på lillogen, nyttja bastu och låna tvättmaskin.

Vi har 4 stycken rum och en lägenhet. Extrabäddar kan ordnas vid behov. Två rum delar på dusch och toalett direkt utanför rummet. Lägenheten har eget pentry och dusch/toalett samt egen TV. Tv-rum finns med satellitmottagning och Canal Digitals grundutbud. Logi inklusive frukost, sänglinne och handdukar.

Var snäll och meddela beräknad ankomsttid vid bokningstillfället.

Jämför "Finas Torpgård" med liknande boenden

Tjolöholms Slott / Grindstugan och Gemaket

Bo romantiskt i Gemaket i Storstugan eller i Grindstugan på Tjolöholms Slott! Tjolöholms Slott erbjuder boende i kulturhistorisk miljö och unika hus från förra sekelskiftet.

Åsa/Kuggaviksgården, STF Vandrarhem

IOGT-NTO:s anläggning Kuggaviksgården, Åsa vandrarhem STF, ligger i Åsa, 18 km söder om Kungsbacka, ca 5 mil från Göteborg och ca 3 mil från Varberg. Anläggningen ligger vid en barnvänlig badstrand. En del av anläggningen är den gamla barnkolonin Solvik.

Löftadalens B&B

Löftadalens B&B, som till vardags är en folkhögskola, ligger i sommarorten Åsa på en klippa med utsikt över havet mitt emellan Kungsbacka och Varberg. Frukost, sänglinne och handdukar ingår.

Karta


Kundservice

Halmstads Turistbyrå
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Halmstads Turistbyrå
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning