Tysk flagga
English
Swedish


Hotell Gästis

Adress: Borgmästaregatan1, 43241 Varberg (visa karta)
Område:

Hotell & Pensionat | Ett nyrenoverat annorlunda famijehotell beläget mitt i centrala Varberg. Nära till tåg, färja, torg och bad. Hotellet har en kulturell inriktning med klassiskt men modernt inredda hotellrum. Kvällsbuffé erbjuds alla gäster utan extra kostnad.

Hotell Gästis är ett lugnt och trivsamt familjehotell mitt i centrum, 200 meter till tåg, färja,torg och bad. Hotellet har 60 rum där alla är varsamt renoverade i klassisk hotellmiljö beläget i kulturminnesmärkta Torellska huset från mitten av 1700-talet. Alla rum är individuellt inredda och har mycket hög standard vad gäller såväl inredning som teknikutrustning. I vårt annex ”villa Gästis” finns Sveriges äldsta hotellrum från 1700-talet med metertjocka välvda tegelväggar.

I vår resturang serverar vi frukost från 06.00 samt vår generösa kvällsbuffe´ alltid med varmrätt, kallskuret, ostbricka mm. Denna erbjuds alla gäster utan extra kostnad.

Vi har 2 st konferenssalar med plats för upp till 30 personer beroende på vald sittning. Vi erbjuder helhetslösningar med helpension och aktiviteter. Gästis kurbad i källarens 1700 talsvalv kommer att öppna upp i juni 2007. Här finns en 200m2 stor bad och rekreationsyta.

Hotellet har kostnadsfri parkering i parken mellan hotellet och stationen. Tillstånd hämtas i receptionen. Vi kan även erbjuda garage och parkering på låst gård mot en extra avgift.

Unikt för Gästis är vår kulturella inriktning på litteratur, konst, film och musik. Välj själv bland våra 10.000 tals böcker och 800 videofilmer. Vår devis ”allt ska inte kosta” innefattar en hel rad tjänster som du kan läsa mer om på vår hemsida.

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Husdjur tillåtna Konferensrum Tvättmaskin Internet Allergianpassat
 • Rumsfaciliteter
  TV
 • Mat & Dryck på plats
  Restaurang

Policy

 • Husdjur
  Husdjur tillåtna
 • Kreditkort accepteras
  Kreditkort accepteras

Jämför "Hotell Gästis" med liknande boenden

Fästningens Vandrarhem, SVIF, Varberg

Fästningens Vandrarhem i Varberg är ett trevligt vandrarhem i historisk miljö, innanför Varbergs fästnings murar. Här är det 5-10 minuters promenad till centrum med socitetsparken, gågator, marknadstorg och havet ligger precis utanför fästningens murar.

Comwell Varbergs Kurort

Som gäst hos oss kan du vara säker på en sak - du kommer inte att lämna oss oberörd. Här vid Apelvikens strand, endast en strandpromenad från Varbergs centrum, där vågorna alltid kraftfullt rullar in mot land ligger vårt hotell. Allt vårt utbud är noga utvalt med ursprung i äkthet. Vi arbetar med äkta saltvatten, äkta tång, och äkta handkraft för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Och den välkomnande atmosfären, vår vällagade mat och känslan att komma hem är omtalad.

apelviken.se/Lägenheter

Välkommen till Destination Apelviken – en semester- och konferensanläggning ca 2 km söder om Varberg, så nära havet du kan komma!

Karta


Kundservice

Halmstads Turistbyrå
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

 • • Inga bokningsavgifter
 • • Säker betalning

Kundservice

Halmstads Turistbyrå
035-12 02 00
info@tourist.halmstad.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

 • • Inga bokningsavgifter
 • • Säker betalning